Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

FRSiH 2019: Poznaj laureatów certyfikatów "Dobry produkt 2019" (galeria zdjęć)

  • Autor: portalspozywczy.pl
  • Data: 31-10-2019, 13:41
Grupa PTWP SA, wydawca magazynu Rynek Spożywczy oraz serwisów portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl i horecatrends.pl przyznała, już po raz dziesiąty, firmom z branży żywnościowej certyfikaty „Dobry produkt 2019".
FRSiH 2019: Poznaj laureatów certyfikatów
fot. portalspozywczy.pl

Nagrody wręczyli Wojciech Kuśpik, prezes grupy PTWP, Edyta Kochlewska, redaktor naczelna serwisu dlahandlu.pl i redaktor naczelna Rynku Spożywczego oraz Magdalena Twardokęs, menadżer segmentu spożywczego.

W skład jury, które wyłoniło nagrodzone produkty i firmy, weszli: 

·         Magdalena Brzózka, redaktor prowadząca horecatrends.pl
·         Dominik Duraj, szef kuchni restauracji Villa Gardena
·         David Gaboriaud, trendsetter kulinarny i osobowość telewizyjna
·         Stefan Golonka, przez 20 lat prezes Kraft Foods, obecnie członek RN Bakalland
·         Honorata Jarocka, analityk Mintel
·         Renata Juszkiewicz, prezes Polskiej Organizacji Handlu i Dystrybucji
·         Urszula Kłosiewicz-Górecka z Instytutu Badań Rynku, Konsumpcji i Koniunktur
·         Edyta Kochlewska, redaktor naczelna dlahandlu.pl
·         Ola Lazar, współzałożycielka akceleratora Food Forward
·         Szymon Mordasiewicz, Commercial Director Panelu Gospodarstw Domowych GfK
·         Paulina Mroziak, redaktor prowadząca portalspozywczy.pl
·         Rafał Sikora, manager Rynku Spożywczego
·         Bartosz Urbaniak, szef Bankowości Agro BNP Paribas na Europę Środkowo-Wschodnią i Afrykę
·         Andrzej Wojciechowicz, szef firmy doradczej FMCG Business Consulting
·         Szymon Żółciński, partner w zespole Biznes i innowacje w CRIDO
 
Celem przyznania Certyfikatów Dobry Produkt jest promocja doskonałej polskiej żywności i popularyzacja najlepszych produktów spożywczych, które wyróżniają się jakością, innowacyjnością, ale także tradycyjną i regionalną recepturą.
 
Certyfikaty zostały wręczone w czterech kategoriach: Produkt innowacyjny; Nowy produkt;  Produkt tradycyjny i regionalny; Produkt wysokiej jakości oraz po raz pierwszy w kategorii Produkt HorecaTrends.
 
Certyfikaty w kategorii Produkt innowacyjny otrzymały:

§  BeRAW ProBiotic Cookie firmy Purella Sp. z o.o.

§  Linia produktów bez laktozy, firmy Grupa MLEKOVITA

§  Superfood Bowl firmy Chias Brothers Europe Sp. z o.o.

§  Linia budyni proteinowych, firmy Intenson Europe Sp. z o.o.

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Partnerzy serwisu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!