Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
HoReCa

Szef KFC: Stale szukamy nowych dostawców; nie możemy opierać się na 1-2 partnerach (wywiad)

  • Autor: Anna Wrona/portalspozywczy.pl
  • Data: 12-09-2017, 10:09
- Cały czas szukamy nowych dostawców. Skala marki jest dziś tak duża, że nie możemy się opierać na jednym czy dwóch dostawcach. Cały czas to rozwijamy. Połączenie stałych dostawców, z którymi współpracujemy od lat, z nowymi partnerami biznesowymi, bardzo dobrze funkcjonuje w naszym przypadku. - mówi Olgierd Danielewicz, prezydent marki KFC, w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl.
Szef KFC: Stale szukamy nowych dostawców; nie możemy opierać się na 1-2 partnerach (wywiad)
Olgierd Danielewicz, prezydent marki KFC na Europę Środkową

Jak rozwija się KFC w Polsce i jak ważna jest ta marka dla AmRest?

Olgierd Danielewicz, prezydent marki KFC: - Rozwój marki KFC jest dynamiczny i zależy nam na tym, by był on stały. Obecnie mamy ponad 220 restauracji w Polsce, przy czym nadal widzimy możliwości dalszej penetracji rynku. Szacujemy więc, że liczba otwarć restauracji KFC będzie się kształtowana na podobnym poziomie jak dotychczas, czyli 15-20 nowych lokali rocznie. Planujemy nowe restauracje zarówno przy nowo powstających drogach, jak i w dużych miastach. Atrakcyjne są dla nas również miejscowości z mniejszą ilością mieszkańców.

Dalsza część artykułu (91%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (1)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum
  • guciomajer 2017-09-13 09:58:57

    Wszystko fajnie, tylko w standardach funkcjonowania personelu szczególnie po stronie kuchni, powinna jednak obowiązywać zasada całkowitego zasłaniania owłosionych części (głowa)zapobiegająca wypadaniu włosów do serwowanych dań. Rzeczywistość jest taka, że panuje w tym zakresie brak wyobraźni, tak ze strony managerów restauracji jak i personelu, który do dań dołącza też i włosy. Mam na to dowody, bo zdarzyło mi się to kilkukrotnie.

    Odpowiedz

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!