Catering dietetyczny i delivery ważnymi tematami FRSiH 2019
Globalne gigatrendy kreują nowy typ konsumenta, więc rynek żywności i gastronomii musi szybko reagować na te zmiany. Zyskuje catering dietetyczny, food delivery oraz nowe formy sprzedaży żywności przez internet. Porozmawiamy o tych zjawiskach podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu w listopadzie.

Podczas panelu dyskusyjnego poruszymy temat prognoz rozwoju rynku cateringu dietetycznego oraz omówimy przyspieszenie na rynku food delivery, gdzie obserwujemy wysyp nowych graczy chętnych podbić polski rynek. Będziemy także rozmawiać o zjawisku #darkkitchens (wirtualne restauracje czarnym koniem gastronomii?) oraz omówimy szanse na sukces dla konceptów typu "dostawa gotowych przepisów wraz ze składnikami, czyli trendy, którego prekursorem jest amerykański start-up Blue Apron.
Jednym z partnerów Forum Rynku Spożywczego i Handlu jest dostawca diet pudełkowych Kukuła Healthy Food. Prezes Jakub Kukuła wraz z ambasadorami marki będą gośćmi tegorocznego FRSiH.
Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2019 to już XII edycja wielkiej konferencji dedykowanej sektorowi spożywczemu i handlowemu w Polsce, która odbędzie się 4-5 listopada w Hotelu Sheraton w Warszawie.
Forum Rynku Spożywczego i Handlu to:
- 2 dni spotkań
- 20 debat dla profesjonalistów i decydentów
- Ponad 120 prelegentów
- Ponad 1000 gości
- Wieczorna Gala z wręczeniem nagród
- Spotkania VIP i networking
Podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu odbędzie się także wieczorna Gala, w czasie której zostaną wręczone prestiżowe nagrody Rynku Spożywczego, doroczne certyfikaty Dobry Produkt i wyróżnienia Food&Retail Start-up Star 2019.
Szczegóły na stronie - www.frsih.pl.


Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.