Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

David Gaboriaud: Bronię się przed trendami

  • Autor: Jakub Szymanek/portalspozywczy.pl
  • Data: 14-09-2018, 12:53
Dobrze być świadomym i śledzić, co dzieję się na rynku, ale nie podążać za trendami, tylko tworzyć je samemu – powiedział serwisowi portalspozywczy.pl David Gaboriaud.
David Gaboriaud: Bronię się przed trendami
David Gaboriaud, fot. PTWP

W społeczeństwie zwiększa się zainteresowanie różnymi trendami kulinarnymi. Według Davida Gaboriaud powinniśmy rozsądnie podchodzić do tego zjawiska i podejmować świadome wybory jedzeniowe.

– Bronię się przed trendami. Modą na jedzenie bez laktozy, bez glutenu, bez cukru, bez mięsa. Są, będą i za chwilę znikną, a pojawią się kolejne. Dobrze być świadomym i śledzić, co dzieję się na rynku, ale nie podążać za trendami, tylko tworzyć je samemu. Myślę, że ci, którzy są poza modą i trendami, i gotują tak, jak czują i uważają za dobre dla nich samych, mogą powiedzieć, że robią coś wyjątkowego. To jest sztuka – ocenił David Gaboriaud.

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!