Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Design na Food Show: Nadmierne uleganie trendom to największy błąd właścicieli lokali

  • Autor: Jakub Szymanek / portalspozywczy.pl
  • Data: 24-03-2017, 11:39
- Ciężko otwierające się drzwi, brak wycieraczek, wieszaków, za małe lub za duże stoliki – to małe błędy, ale jakże rażące, które już na pierwszy rzut oka mogą sprawić, że dana restauracja nie przyciągnie klientów - powiedział Dariusz Gocławski, projektant z firmy A+D Retail Store Design, podczas debaty „Design wyróżnikiem dobrej restauracji” na Food Show 2017.
Design na Food Show: Nadmierne uleganie trendom to największy błąd właścicieli lokali
Dariusz Gocławski – A+D Retail Store Design. fot. PTWP

Polacy szanują kulturę jedzenia, co przekłada się na coraz częstsze wizyty w restauracjach i kawiarniach. powstaje coraz więcej lokali. Niestety część punktów gastronomicznych ciągle popełnia masę prostych błędów, które odbijają się brakiem zainteresowania lokalem ze strony klienta.

- Problemy z drzwiami, że otwierają się zbyt ciężko i musimy się z nim szarpać, brak wycieraczek, wieszaków, za duże lub za małe stoliki. Te elementy można jeszcze łatwo naprawić, natomiast moim zdaniem największym popełnianym błędem przez właścicieli lokali jest nadmierne uleganie trendom, które po 3 latach są passe i wówczas jest potrzebny generalny remont całego miejsca – dodał Dariusz Gocławski.

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!