Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
HoReCa

Food Show: Dostawcy HoReCa – sprostać nie tylko wymaganiom szefów kuchni, ale i potrzebom gości (relacja + foto)

  • Autor: www.portalspozywczy.pl
  • Data: 22-03-2018, 16:31
Z założenia idealny dostawca HoReCa nie tylko musi dostarczyć towary uszyte na miarę szefów kuchni restauracji, ale powinien także kreować nowe trendy, wprowadzać produkty w porozumieniu z restauratorami, wyprzedzać ich wymagania oraz spełniać oczekiwania gości lokali gastronomicznych.
Food Show: Dostawcy HoReCa – sprostać nie tylko wymaganiom szefów kuchni, ale i potrzebom gości (relacja + foto)
fot. PTWP

- Mamy jednego ogólnopolskiego dostawcę do wszystkich naszych restauracji. Z wyjątkiem napojów oraz warzyw i owoców dostarcza dla nas wszystko – powiedział Łukasz Błażejewski, dyrektor ds. franczyzy, 7th Street, Meat & Fit. Wskazał, że 7th Street to w tej chwili 16 lokali, natomiast Meat & Fit rozwija się bardzo dynamicznie. Teraz jest ich 7, ale do końca roku będą 24 placówki.

- Nasz system zakłada, że producenci dostarczają swoje produkty, które są zgodne z naszymi specyfikacjami do dystrybutora, a ten za pośrednictwem magazynów lokalnych, zgodnych z naszymi lokalizacjami, zapewnia zaopatrzenie naszych placówek – mówił Łukasz Błażejewski.

Dalsza część artykułu (90%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!