Francuska sieć restauracyjna Paul otwiera nowe lokale w stolicy

Nowy lokal sieci Paul jeszcze w styczniu otwarty zostanie w hali głównej Dworca Centralnego w Warszawie. Zajmie tam powierzchnię ok. 60 mkw. Drugi punkt będzie na lotnisku Okęcie, w tzw. strefie zastrzeżonej.
Od ubiegłego roku restauracja Paul działa w Warsaw Financial Center.
Czytaj więcej na www.propertynews.pl.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
więcej informacji:
Powiązane tematy:
-
Rynek gastronomiczny w Polsce jest dobrze rozwinięty. Jednak tylko w większych miastach
-
Pierwsze półrocze 2018 r. gastronomii w 10 punktach (podsumowanie)
-
Orzo otwiera lokal w Poznaniu
-
North Fish szykuje się na brytyjski rynek
-
Polski rynek gastronomiczny wart już 36 mld zł (raport)
-
Współwłaściciel Senses: Celujemy w kolejną gwiazdkę
-
Współwłaściciel restauracji Senses: W Polsce jest gonitwa za modą w kuchni
-
Orzo – nowy koncept w miejsce Aioli na Placu Konstytucji
-
Wydatki Polaków na gastronomię mają szansę rosnąć w coraz szybszym tempie
-
I półrocze w branży gastronomicznej – podsumowanie
- Mleczarnia z Ciechanowa kupiła zakład w Ozorkowie
- Pomoc KE dla Ukrainy zagrozi polskiemu drobiarstwu?
komentarze (0)