Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
HoReCa

Hity street food 2017: Ramen, poke bowl i podpłomyki

  • Autor: Anna Wrona/portalspozywczy.pl
  • Data: 21-04-2017, 13:26
– Jeśli chodzi o trendy jedzeniowe, to nadal mamy zachwyt jedzeniem azjatyckim, ale wchodzimy coraz głębiej w tę kuchnię i podstawowe dania już nam nie wystarczają. Z naszych obserwacji wynika, że na pewno będzie popularny w tym sezonie ramen – mówi serwisowi portalspozywczy.pl Karolina Liberka, Business Development Deputy Director z agencji marketingowej Feno.
Hity street food 2017: Ramen, poke bowl i podpłomyki
fot. shutterstock

W świecie street food cały czas króluje kuchnia azjatycka. W ubiegłym roku na naszym rynku gastronomicznym mieliśmy m.in. ramen, dim sumy, noodle, udony, temptury i sushi rolle. W tym roku będziemy to kontynuować, jednak z pewnymi modyfikacjami. Zagoszczą u nas również gastronomiczne hybrydy.

– Dużym powodzeniem cieszą się wietnamskie kanapki bánh mi, zupa pho, pierożki, ramen, spring rollsy – wymienia Karolina Liberka, Business Development Deputy Director z agencji marketingowej Feno.

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!