Kolejne debiuty kulinarne w Galerii Młociny
Mieszcząca się na terenie Galerii Młociny strefa Spotkania i Dania to tylko jeden z wielu powodów, by odwiedzić otwartą kilka miesięcy temu galerię. Lista restauracji oraz atrakcji dla gości stale się powiększa, a wśród nadchodzących debiutów nie zabraknie nowości kulinarnych w międzynarodowych odsłonach. Swoje drzwi dla gości galerii otworzy między innymi Gringo Bar, czyli koncept oferujący meksykańskie jedzenie w zdrowej, wyrazistej odsłonie oraz Menya Musashi znana z wyjątkowych ramenów oraz tsukemenów.

W drugiej połowie sierpnia w Hali Hutnik gości powita Gringo Bar, czyli stworzony przez Macieja „Bilona” Bilkę koncept z meksykańską kuchnią: tacosami, nachosami i burritto.
Wśród nowości kulinarnych pojawi się też międzynarodowa sieć Menya Musashi, oferująca rameny oraz tsukemeny prosto z ulic Tokio.


Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.