Krowarzywa wprowadziła bowle, wrapy i hot dogi
- Autor: portalspozywczy.pl
- Data: 06-12-2017, 13:14

Wrap i bowl stanowią nową formę podania burgera. Wrap zawiera burgera, świeże warzywa i sosy zawinięte w jasną lub ciemną tortillę – tradycyjną, meksykańską i tylko z naturalnych składników.
Dla osób ograniczających spożycie pieczywa sieć przygotowała bowla. To ten sam kotlet, ze świeżymi warzywami i sosem, ale podany bez bułki – w formie sałatki, z kaszą jaglaną i prażonymi pestkami słonecznika.
Kolejną nowością są wegańskie hot dogi są podawane w stylu nowojorskim. Krowarzywa oferuje dwie wersje hot dogów: Klasyk oraz Wypas. Klasyk to sojowa parówka, piklowane ogórki, prażona cebulka i dwa sosy. W Wypasie, oprócz parówki sojowej, znajdziemy te same warzywa co w każdym burgerze, dwa sosy oraz prażoną cebulkę.
Jak podaje wegańska sieć, nowości zostały przyjęte z ogromnym entuzjazmem we wszystkich miastach.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
więcej informacji:
Powiązane tematy:
-
Bobby Burger przechodzi wegańską transformację. Nowy projekt badawczy
-
MAX Premium Burgers otworzył 17. restaurację
-
Huj! Foods. Producent past ze Szwecji wejdzie do Polski?
-
28 maja to Międzynarodowy Dzień Burgera
-
Burneika Burger. Hardkorowy Koksu wszedł w gastronomię
-
Pasibus otwiera kolejny lokal w Poznaniu
-
Krowarzywa wprowadza roślinne nuggetsy
-
Dieta wegańska może być korzystna dla psów
-
Leo Messi zaprasza na Messi Burgery w Hard Rock Cafe
-
Popularna sieć z wegańskimi produktami na święta
komentarze (0)