Krzysztof Cybruch na Food Show: Na Targu Śniadaniowym można przetestować swój koncept gastronomiczny
- Autor: www.portalspozywczy.pl
- Data: 16-03-2018, 16:26

- Jest zwolennikiem tego, aby Polacy przestali mieć kompleksy, jeśli chodzi o targi śniadaniowe - mówił Krzysztof Cybruch, twórca i organizator Targu Śniadaniowego, odpowiedzialny za komercjalizację Hali Gwardii.
- Realizacja konceptów z innych krajów nie zawsze się sprawdza, np. nie mamy szynek dojrzewających, a w Bałtyku nie pływają dorady. Uważam, że niedługo powstaną nocne markety z dużą częścią polskich produktów, które mają ogromny potencjał. Produkty spożywcze sprowadzane z Paryża czy z Barcelony wcale nie są tanie, więc gdy będziemy sprzedawać je w Polsce, usłyszymy komentarze klientów na temat ich wysokiej ceny - dodał.
komentarze (0)