Meat & Fit w Atrium Mosty w Płocku
- Autor: portalspozywczy.pl
- Data: 17-09-2018, 08:53
Lokal znajduje się na I piętrze w strefie Food Court. Strefa Food Court w tym obiekcie została zaprojektowana w taki sposób, że każdy z lokali ma swoje dedykowane stoły, krzesła oraz fragmenty ścian do wykorzystania na dekoracje dzięki czemu udało nam stworzyć podobny wystrój i atmosferę jak w pozostałych lokalach.
- Obecnie jesteśmy największą w Polsce siecią lokali serwujących wegańskie oraz mięsne burgery pod jednym dachem. Wszystkie burgery można wybrać w formie FIT, super FIT lub podane w bułce bezglutenowej. W najbliższym czasie planujemy otwarcia w kolejnych miastach. Niezależnie w kilku miastach prowadzone są poszukiwania nowych lokali przez kolejnych Franczyzobiorców - mówi Łukasz Błażejewski.
W menu Meat & Fit znajduje się szeroki wybór burgerów z grillowaną wołowiną, drobiem oraz wegańskich, sałatki, smoothies owocowe i warzywne, soki tłoczone na zimno.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
więcej informacji:
Powiązane tematy:
-
Zawód restaurator. To przedsiębiorca jak każdy inny?
-
Wyzwania gastronomii: ceny energii, gazu, surowców, Polski Ład
-
Frentzza - Pizza & Friends i Meet & Fit z nowym lokalem
-
Już dzisiaj trzeba zacząć szykować się do otwarcia gastronomii
-
Frentzza - Pizza & Friends otworzyła pierwszy lokal w Poznaniu
-
Fretnzza – Pizza & Friends z lokalem w Galerii Atrium Mosty Płock
-
7 Street Łukasz Błażejewski wprowadza na rynek nową marką pizzerii
-
6 działań, które pomogą zabezpieczyć restaurację na czas kryzysu
-
Meat & Fit zmienia nazwę pod wpływem nurtu wegańskiego
-
Meat & Fit z drugim lokalem Warszawie
- Transport zboża z Ukrainy. Trudne "wąskie gardła"
- Firmy spożywcze i handlowe w I półroczu: przejęcia, inflacja, wojna