Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

O trendach w HoReCa podczas XI Forum Rynku Spożywczego i Handlu

  • Autor: www.portalspozywczy.pl
  • Data: 01-10-2018, 21:07
"HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta" - to tytuł debaty, która odbędzie się drugiego dnia XI Forum Rynku Spożywczego i Handlu (5-6 listopada 2018 r.; Hotel Sheraton, Warszawa).
O trendach w HoReCa podczas XI Forum Rynku Spożywczego i Handlu
fot. materiały prasowe PTWP

Podczas debaty zatytułowanej "HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta" prezesi i właściciele firm z segmentu HoReCa, menadżerowie sieci gastronomicznych i eksperci rynkowi, omówią najnowsze trendy na rynku oraz perspektywy przed tym segmentem. 

Oto najważniejsze zagadnienia tej debaty:

·        Trendy żywieniowe rozszerzają i zmieniają menu restauracji
·        Personalizacja w rytmie fast. To klient decyduje co dokładnie znajdzie się na talerzu
·        Nowe technologie, delivery, e-lojalność – wyzwania „cyfrowej” gastronomii
·        Trzy dekady polskiego street foodu: od przyczepy z zapiekanką do nocnych marketów. Kto wyznacza trendy?
·        Nowe otwarcie w gastronomii szansą dla producentów i dostawców żywności

Udział w dyskusji potwierdzili:

- Paweł Konarski, dyrektor operacyjny, Hala Koszyki
- Kuba Korczak, szef kuchni
- Łukasz Mrowiński, prezes zarządu, Cafeway Investors SA, Hamda Trade Sp. z o.o., Cold Brew Sp. z o.o. członek zarządu, Etno Cafe SA
- Damian Rybak, president Pizza Hut Dine-in, AmRest
- Przemysław Tymczyszyn, prezes, Makarun.eu Sp. z o.o.
- Marcin Wachowicz, restaurator, współzałożyciel, Aioli Cantine Bar Café Deli

Ruszyła rejestracja na XI Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2018. ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Tematy związane z HoReCa są nam - redakcji portalspozywczy.pl - szczególnie bliskie ze względu na uruchomienie we wrześniu WWW.HORECATRENDS.PL - nowoczesnej platformy informacyjno-biznesowej dla branży HoReCa i kulinariów. Nowy serwis dostarcza aktualne informacje dla przedstawicieli świata gastronomii i zarządców hoteli, producentów artykułów spożywczych, producentów wyposażenia, dostawców usług do tego sektora oraz wszystkich zainteresowanych tematyką kulinariów. Nowy projekt grupy PTWP, wydawcy m.in. serwisu portalspozywczy.pl, to odpowiedź na rosnące oczekiwania dynamicznie rozwijającego się rynku i nowych trendów oraz mody na gotowanie.

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!