Papa Diego z 4. lokalem w Warszawie i 13. w Polsce
Od środy, 12 czerwca br. w strefie restauracyjnej centrum handlowego Sadyba Best Mall działa Papa Diego. To czwarty lokal sieci w Warszawie i 13. w Polsce.
To czwarta restauracja Papa Diego w Warszawie (pozostałe znajdują się w Centrum Praskim Koneser, w Blue City i w Galerii Młociny) i 13. w Polsce – dotychczas lokale sieci zostały otwarte w Katowicach (2 lokale), Gdańsku (2 lokale), Poznaniu, Wołominie, Pruszkowie, Opolu (2 lokale) i Warszawie (3 lokale).
Marka Papa Diego została stworzona przez Foodio Concepts, spółkę zależną ogólnopolskiej sieci multipleksów Helios.
Foodio Concepts to firma założona przez spółkę Helios z Grupy Agora, operatora największej w Polsce sieci multipleksów oraz jej partnerów biznesowych – Piotra Grajewskiego i Piotra Komóra, doświadczonych managerów z branży restauracyjnej, którzy współtworzyli i zarządzali m.in. warszawskimi restauracjami Blue Cactus, Iguana Lounge i Hard Rock Cafe.


Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.