Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
HoReCa

Pizza trzecim najpopularniejszym produktem w gastronomii - wywiad z kierownikiem Pizza Hut Express

  • Autor: www.portalspozywczy.pl
  • Data: 09-06-2016, 15:29
AmRest wychodzi na przeciw osobom chcącym jeść szybko i - po udanym, ubiegłorocznym debiucie konceptu Pizza Hut Express - postanowiła otworzyć kolejne lokale tego formatu. W maju br. sieć pizzerii uruchomiła 4 punkty w trzech miastach Polski. Koncept będzie rozwijany w nadchodzących miesiącach. O planach opowiada nam Aleksander Pałka, kierownik konceptu Pizza Hut Express.
Pizza trzecim najpopularniejszym produktem w gastronomii - wywiad z kierownikiem Pizza Hut Express
fot. materiały prasowe / AmRest

Na jakie lokalizacje stawia Pizza Hut Express – centra miast, centra handlowe?

Tworząc koncept Pizza Hut Express chcieliśmy dać naszym gościom możliwość zjedzenia ulubionej pizzy w drodze do pracy, w czasie lunchu czy między zajęciami. Stawiamy więc na dobrze skomunikowane galerie handlowe w dużych i średnich miastach, a także główne ulice w centrum tych miast. Zależy nam, aby jak najwięcej osób mogło skorzystać z proponowanej przez nas oferty.

Jakiej wielkości są lokale Pizza Hut Express?

Dalsza część artykułu (82%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (1)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum
  • MP 2016-06-10 11:06:28

    Moi drodzy państwo, naprzeciw! Dbajmy o nasz język. :)

    Odpowiedz

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!