Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
HoReCa

Restauracje w Zakopanem z dużą frekwencją

  • Autor: PAP
  • Data: 21-01-2023, 13:32
W czasie pierwszego tygodnia ferii zimowych zapełniły się hotele i restauracje w Zakopanem.
Restauracje w Zakopanem z dużą frekwencją
Restauracje w Zakopanem z dużą frekwencją, fot. shutterstock

Do Zakopanego przybywa coraz więcej turystów

Podczas pierwszego tygodnia ferii zimowych pod Tatry przybywało coraz więcej turystów. Hotelarze spod Giewontu raportują, że kolejny tydzień zimowego wypoczynku będzie bardziej oblegany.

"Pierwszy tydzień ferii, można powiedzieć, rozkręcał się ponieważ w miarę upływu tygodnia i kolejnych opadów śniegu, gości było coraz więcej. W drugiej połowie tygodnia dojechało więcej turystów. Ku naszemu zaskoczeniu, dość mocno frekwencyjnie dopisało województwo łódzkie, bo zwyczajowo nie był to lider, a najwięcej gości w tym turnusie było ze Śląska" - powiedział PAP Karol Wagner z Tatrzańskiej Izby Gospodarczej.

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!