Transgourmet Polska, operator marek Selgros Cash&Carry i Transgourmet, działa na rynku produktów i usług gastronomicznych. Firma zainwestowała do tej pory w Polsce ponad 1,2 mld zł. Obecnie Selgros posiada w Polsce szesnaście hurtowni samoobsługowych, zlokalizowanych w: Białymstoku, Bytomiu, Gdańsku, Gliwicach, Lublinie, Łodzi (2 hale), Katowicach, Krakowie, Poznaniu (gdzie mieści się także Centralne Biuro Firmy), Radomiu, Szczecinie, Warszawie (2 hale) i we Wrocławiu (także 2 hale) oraz magazyn obsługujący klientów Transgourmet. Docelowo władze spółki planują rozwinąć sieć hal cash&carry do 20.
HoReCa
Selgros: Świeże produkty najczęściej kupowane przez klientów HoReCa
- Autor: www.portalspozywczy.pl / pr
- Data: 05-04-2016, 11:54
Klienci HoReCa najczęściej kupują w hurtowniach Selgros świeże produkty takie jak mięso, owoce i warzywa oraz świeże ryby i owoce morza. Firma zapewnia, że w dalszym ciągu będzie pracować nad utrzymaniem wysokiego poziomu obsługi oraz poszerzaniem i zwiększaniem atrakcyjności swojej oferty.
- Think Agile: Branża spożywcza zawsze zwinna
- Gorączka przejęć, czyli co wywołało falę konsolidacji
- Eksport czasów przełomu: nowe kierunki, nowe możliwości
- Żywność i opakowanie bez śladu - reduce, reuse, recycle
- Fabryka 4.0 – zautomatyzowana, zrobotyzowana, cyfrowa, ekologiczna
- Transformacja branży mięsnej
- GOZ i ROP, czyli kluczowe skróty dla branży FMCG i handlu
- Zarządzanie firmą FMCG w dobie zmieniającego się świata
- Rynek żywności roślinnej – perspektywiczna nisza rozpycha się w mainstreamie
- Alkohole i przekąski – gwiazdy sklepowej półki
- Wieczorna Gala
- Nowy handlowy ład
- Konsumenckie motto: tanio, online, blisko
- ESG w branży spożywczej i handlowej
- Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku
- Power of e-commerce
- HoReCa TrendsTalks
więcej informacji:
Powiązane tematy:
-
Jak zarządzać konfliktem w HoReCa?
-
Green Caffè Nero: To będzie rok otwarć. "Jest sporo ofert po upadłych lokalach"
-
Jak przetrwać w trudnych czasach? Zobacz kluczowe trendy w HoReCa na 2023 r.
-
Ekspert o gastronomii: Jedyną pewną rzeczą jest zmiana
-
Kucharz to bardzo poszukiwany zawód (WYWIAD)
-
Jak ocenić biznes gastronomiczny za pomocą wskaźników
-
Jak tworzyć menu w czasach galopującej inflacji? 4 kroki do oszczędności
-
Jaki wpływ mają ceny energii na rynek hurtowy Bronisze?
-
Janusz Byliński, prezes Bronisze, prelegentem Forum Rynku Spożywczego i Handlu
-
Jak wybrać agencję social mediów dla swojego lokalu?
komentarze (0)