Taste Masters po raz pierwszy w Polsce
Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska wraz z Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie organizują wydarzenie kulinarne, podczas którego gości będzie karmić 50 wybitnych szefów kuchni z całej Polski.

Wśród gotujących szefów pojawią się Kurt Scheller, Robert Sowa, zwycięzca Top Chefa Martin Gimenez Castro, zwyciężczynie Masterchefa Beata Śniechowska i Magdalena Nowaczewska, Andrzej Polan, David Gaboriaud, Aleksander Baron, Adam Chrząstowski a także wielu innych wyśmienitych szefów. Każdy z nich przygotuje dla uczestników wydarzenia jedno ze swoich ulubionych dań. A wszystko w atmosferze wysmakowanego pikniku w pięknej Villi Intrata i przyległym zabytkowym parku.
Bilety w cenie 150 PLN za jeden dzień lub 250 PLN za dwa dni są dostępne do nabycia. Bilet upoważnia do degustacji wszystkich dań, próbowania wszystkich win i piw oraz udziału w warsztatach smaku. Każdego dnia swoje dania zaprezentuje 25 szefów – 12 w pierwszej połowie dnia i kolejnych 13 południu. Start o godz. 10.00. Ostatnie dania zostaną wydane o godz. 19.00.


Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.