W warszawskim Sheratonie ruszyła nowa restauracja
- Autor: portalspozywczy.pl / pr
- Data: 18-02-2013, 12:22
W ofercie kulinarnej warszawskiego Sheratona pojawiła się nowa propozycja - restauracja InAzia serwująca kuchnię Południowo - Wschodniej Azji. Szefem Kuchni restauracji InAzia został Marcin Sasin.
W menu znajdują się potrawy komponujące stuletnie przepisy z elementami kuchni molekularnej czy technikami przygotowywania dań metodą sous vide.
więcej informacji:
Powiązane tematy:
-
Jaki jest wzorcowy rachunek zysków i strat lokalu gastronomicznego
-
Sfinks Polska: Kontrola kosztów podstawą zarządzania siecią [WYWIAD]
-
Marnowanie żywności: Dlaczego w restauracjach wyrzuca się tyle jedzenia?
-
5-8 tys. restauracji jeszcze w tym roku może zakończyć działalność
-
Plebiscyt „Najlepsza Restauracja 2022” programu Polskie Skarby Kulinarne rozstrzygnięty
-
Czy POS w gastronomii to "must have"?
-
Gastronomia to biznes coraz mniej przypadkowy
-
Kraków: Zmiana struktury gości wyzwaniem dla branży HoReCa
-
Japończycy stworzyli elektroniczne pałeczki, które wzmacniają słony smak
-
Sfinks z prawomocnym układem UPR
- Firmy spożywcze i handlowe w I półroczu: przejęcia, inflacja, wojna
- Co będzie gdy mleczarniom zabraknie energii?
subskrybuj portalspozywczy.pl
komentarze (0)