Współwłaściciel Senses: Celujemy w kolejną gwiazdkę
- Autor: Jakub Szymanek / portalspozywczy.pl
- Data: 23-10-2017, 12:57

Restaurator przyznał, że od początku pracy nad powstaniem Senses, założeniem było znalezienie się w gronie lokali wyróżnionych gwiazdką Michelin.
– Gwiazdek Michelin nikt nie daje jako prezent pod choinkę, trzeba spełniać pewne normy. My od początku założyliśmy sobie, że idziemy po gwiazdkę i pod tym kątem wszystko planowaliśmy, zaczynając od pracy z architektem, ludźmi od wentylacji, oświetlenia. Opracowaliśmy odpowiedni układ stolików, zakup krzeseł – nasze fotele zostały specjalnie zaprojektowane pod wystrój Senses, biorąc pod uwagę ich design, ale przede wszystkim komfort jaki muszą dać, ponieważ kolacja u nas trwa minimum trzy godziny – wyjaśnił Krzysztof Janiszewski.
komentarze (0)