Rusza kolejny etap konkursu Gotuj o wszystko
Właśnie zakończyły się castingi do organizowanego przez Dzień Dobry TVN i firmę KAMIS konkursu "Gotuj o wszystko". Spośród 48 kobiet wybrano osiemnaście uczestniczek, które w programach na żywo zawalczą o przejście do półfinału i szansę wygrania kontraktu kucharza programu Dzień Dobry TVN oraz stażu w restauracji ekskluzywnej sieci hoteli.
Kulinarne popisy wybranych Pań oceniało jury, które podczas programów na żywo pokaże się w nieco odmienionym składzie. Do każdego odcinka zostanie zaproszony specjalny gość, mający pomóc w podjęciu decyzji, która z trzech Pań ma przejść do etapu półfinałowego. O doskonały smak i aromat konkursowych dań zadbają przyprawy KAMIS
W składzie jury nie zabraknie jednak Andrzeja Polana - kucharza na stałe współpracującego z Dzień Dobry TVN, który podczas poprzedniego etapu został nazwany przez Dorotę Wellman „Zgredkiem" oraz Macieja Nowaka - krytyka kulinarnego.
W ruszającym właśnie etapie spotkamy się sześć razy w różnych miastach Polski. Postaramy się zaskoczyć nasze uczestniczki niezwykłymi miejscami, w których przyjdzie im gotować. Przekonamy się, czy remiza strażacka, port, budowa lub hala kupiecka sparaliżują je, czy wręcz przeciwnie - pobudzą ich kulinarną wyobraźnię - mówią organizatorzy.
Etap zadań na żywo rusza już w najbliższą środę tj. 10 marca.
