Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Przyznano nagrody Food Show Star za najlepszy produkt i dla najlepszego dostawcy HoReCa

12 marca podczas wieczornej gali Food Show 2018 w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach wręczono nagrody w kategorii Najlepszy Produkt i Najlepszy Dostawca dla sektora HoReCa.

Do konkursu Food Show Star zaprosiliśmy producentów, przetwórców, dystrybutorów i hurtowników żywności, którzy chcieli pochwalić się swoimi sztandarowymi produktami, które wyróżniają się jakością i recepturą, a także dostawców, którzy mają już osiągnięcia na rynku HoReCa, ale chcą umacniać swoją pozycję i pozyskiwać nowych klientów.

Nagroda Food Show Star to szansa na dodatkowe dotarcie z informacją o ofercie dla sektora HoReCa i pozyskanie nowych klientów w gronie restauracji, hoteli, firm cateringowych.

Nagrody przyznane zostały przez jury złożone z szefów kuchni oraz przedstawicieli mediów, które zaopinowało produkty oraz firmy zgłoszone do nagrody.

W skład Jury weszli:

Łukasz Błażejewski, właściciel 7th Street Bar&Grill
Marcin Czubak, szef kuchni Dzień i Noc
Dominik Duraj, szef kuchni Villa Gardena
Adrian Feliks, szef kuchni, właściciel Spoon Studio Kulinarne
Bartosz Gadzina, szef kuchni Beksien
Krzysztof Kaliciński, Green Coffee Nero
Jacek Kuś, wiceprezes Sfinks Polska
Edyta Kochlewska, redaktor naczelna "Rynek Spożywczy"
Miłosz Kowalski, szef kuchni hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport
Patryk Krysta, szef kuchni założyciel Gastronomii Śląsk
Marcin Majchrzak,
szef kuchni restauracja Magnolia, Dwór Kombornia
Paulina Mroziak,
redaktor prowadząca portalspozywczy.pl
Piotr Niemiec,
prezes zarządu Grupa Gastromall
Magdalena Piróg,
prezes zarządu Da Grasso
Rafał Sikora,
manager magazynu Rynek Spożywczy

Uroczystą galę poprowadziła Edyta Kochlewska, redaktor naczelna Rynku Spożywczego i portalu dlahandlu.pl.

Najlepszy Produkt dla sektora HoReCa

Nagrody w kategorii Najlepszy Produkt dla sektora HoReCa trafiły do:

Ser pleśniowy Lazur złocisty Spółdzielni Mleczarskiej Lazur (nagrodę odebrał Krzysztof Wróblewski – wiceprezes, SM Lazur);

Ser mozrella z ICC Pasłęk (nagrodę odebrał Roman Chołka – dyrektor handlowy, ICC Pasłęk);

Zupa krem z pomidorów z mozzarellą i bazylią z Greenyard Frozen Poland (nagrodę odebrał Piotr Dyttus - dyrektor sprzedaży na rynek polski, Greenyard Frozen Poland);

Pieczarki smażone w oleju z firmy Gardenia Food (nagrodę odebrał Łukasz Skrobol, prezes zarządu, Gardenia Food);

Ekologiczny olej z zarodków rzepaku tłoczony na zimno firmy Złoto Polskie (nagrodę odebrał Adam Wolniak - właściciel firmy);

Linia kaw ziarnistych premium marki WOSEBA (nagrodę odebrał dyrektor ds. sprzedaży firmy Woseba, Roland Brylewski);

Linia produktów bez laktozy firmy Mlekovita (nagrodę odebrał Grzegorza Giermek, kierownik oddziału w Chrzanowie, Mlekovita);

Twarożek kanapkowo-sernikowy Mój ulubiony SDM Wieluń (nagrodę odebrał Bogdan Woźniak - wiceprezes zarządu, SDM Wieluń). 

Najlepszy Dostawca dla sektora HoReCa

Nagrody dla najlepszego dostawcy otrzymali:

Menu Manager (nagrodę odebrał Artur Malec właściciel firmy);

Inter Europol (nagrodę odebrała Edyta Nowak - krajowy kierownik ds. HoReCa w Inter Europol S.A.);

Winterhalter Gastronom Polska (nagrodę odebrał dyrektor Piotr Sroczyński);

Best Wear Partner Handlowy Firmy Kegel-Błażusiak (nagrodę odebrał Rudolf Guzik);

Weindich (nagrodę odebrał Artur Grzęda).

 

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!