Czytaj Skład: Najwięksi producenci dostrzegają trend fleksitariński
- Autor: AW/portalspozywczy.pl
- Data: 13-12-2021, 19:36
- Aktualizacja: 14-12-2021, 08:05

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Sokołów: marka roślinna i mięsna
– Sokołów od kilku lat rozwija markę roślinną Z Gruntu Dobre i dużą część tej oferty mogę rekomendować jeśli chodzi o skład oraz walory smakowe. Istnieje więc propozycja tego producenta w stu procentach roślinna, skierowana do osób na diecie wegańskiej. Z drugiej strony w ofercie Sokołowa znajdziemy też markę Naturrino, w ramach której producent proponuje wiele produktów mięsnych clean label, w najlepszym możliwym wydaniu – komentuje Katarzyna Rada, właścicielka i pomysłodawczyni serwisu czytajsklad.com.
Żywność hybrydowa: Dla kogo?
Jak tłumaczy, tak zwaną propozycję hybrydową Sokołowa, czyli 60% mięsa i 40% warzyw, można potraktować jako jeszcze jedną alternatywę i propozycję dla osób z aktualnie innymi, niż w stu procentach roślinne, czy w stu procentach mięsne produkty, potrzebami żywieniowymi.
komentarze (0)