Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Mięso

Dyrektor Promaru: Nadchodzą wędliny z dodatkami nowej generacji

  • Autor: Łukasz Rawa, portalspozywczy.pl
  • Data: 27-03-2015, 16:48
Dodatki wykorzystywane obecnie w produkcji wyrobów wędliniarskich mają niewiele wspólnego z tymi, które były stosowane jeszcze kilka lat temu. Szybki rozwój technologii, dostęp do najwyższej jakości surowców i know-how w zakresie ich komponowania, pozwalają nam tworzyć dodatki nowej generacji - mówi serwisowi portalspozywczy.pl Paweł Świerkula, dyrektor generalny Działu Dodatków i Materiałów Opakowaniowych firmy Promar.
Dyrektor Promaru: Nadchodzą wędliny z dodatkami nowej generacji
Paweł Świerkula, dyrektor generalny Działu Dodatków i Materiałów Opakowaniowych firmy Promar (fot. mat.pras.)

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

- Czy najnowsze produkty kształtujące strukturę wyrobów wędliniarskich różnią się od dodatków sprzed kilku lat?

- Dodatki wykorzystywane obecnie w produkcji wyrobów wędliniarskich mają niewiele wspólnego z tymi, które były stosowane jeszcze kilka lat temu. Szybki rozwój technologii, dostęp do najwyższej jakości surowców i know-how w zakresie ich komponowania, pozwalają nam tworzyć dodatki nowej generacji.

Dalsza część artykułu (91%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!