Dyrektor Promaru: Nadchodzą wędliny z dodatkami nowej generacji
- Autor: Łukasz Rawa, portalspozywczy.pl
- Data: 27-03-2015, 16:48
Dodatki wykorzystywane obecnie w produkcji wyrobów wędliniarskich mają niewiele wspólnego z tymi, które były stosowane jeszcze kilka lat temu. Szybki rozwój technologii, dostęp do najwyższej jakości surowców i know-how w zakresie ich komponowania, pozwalają nam tworzyć dodatki nowej generacji - mówi serwisowi portalspozywczy.pl Paweł Świerkula, dyrektor generalny Działu Dodatków i Materiałów Opakowaniowych firmy Promar.
Paweł Świerkula, dyrektor generalny Działu Dodatków i Materiałów Opakowaniowych firmy Promar (fot. mat.pras.)
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
- Czy najnowsze produkty kształtujące strukturę wyrobów wędliniarskich różnią się od dodatków sprzed kilku lat?
- Dodatki wykorzystywane obecnie w produkcji wyrobów wędliniarskich mają niewiele wspólnego z tymi, które były stosowane jeszcze kilka lat temu. Szybki rozwój technologii, dostęp do najwyższej jakości surowców i know-how w zakresie ich komponowania, pozwalają nam tworzyć dodatki nowej generacji.
Dalsza część artykułu (91%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium".
lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie
komentarze (0)