Bezpieczeństwo żywności to ogół warunków, które muszą być spełnione i działań, które muszą być podjęte na wszystkich etapach łańcucha żywnościowego aby produkowana żywność nie stanowiła zagrożenia zdrowotnego dla potencjalnego konsumenta. - Gwarantują to między innymi przepisy związane z produkcją i obrotem żywnością - wskazuje dr Joanna Rychlicka-Rybska. - W naszej firmie wszystkie standardy jakościowe są przestrzegane tym bardziej, iż nakłada je na nas chęć posiadania i utrzymywania certyfikatów IFS, BRC na, które szczególna uwagę zwracają nasi partnerzy z UE - tłumaczy.
Ze strony konsumenta sprawa jakości przedstawia się trochę inaczej. - Konsument w pierwszej kolejności w przypadku wędlin uruchamia swe zmysły: wzroku, węchu i smaku i tak określa jakość produktów. Z jakością i pewnością utrzymania pewnego jej poziomu kojarzą się mu produkty marek już wypromowanych - stwierdza szef działu badawczo-rozwojowego i laboratorium Regis. - Konsumenci twierdzą, iż w którymkolwiek miejscu w Polsce by byli, zakup produktu marki im znanej gwarantuje zawsze ten sam smak, wygląd i zapach. Uważają, że tzw. "markowe produkty" nie zawsze do końca im odpowiadają, ale ograniczają ryzyko zakupu produktu złej jakości - dodaje.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

komentarze (3)
Ktoś doskonale dba o wizerunek NOWEGO REGISU. Może w końcu jakieś zmiany - na korzyść wizerunku.
Odpowiedzwypowiedź mająca edukować. kto wyda pieniądze na wypromowanie marki o bezpiecznych z punktu widzenia klienta wartościach. inaczej kto z pośredników bedzie zainteresowany takim produktem.
OdpowiedzE tam, Regis prze na giełdę!.
Odpowiedz