Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
Mięso

GIS: Listeria monocytogenes w partii produktu Filet śledziowy a'la matias firmy Panix

  • Autor: PAP / GIS
  • Data: 18-09-2020, 11:52
O obecności bakterii Listeria monocytogenes w partii produktu Filet śledziowy a'la matias, wyprodukowanych w Zakładzie Przetwórstwa Rybnego PANIX Sp. z o.o. ze Śląskowa – poinformował w piątek Główny Inspektorat Sanitarny.
GIS: Listeria monocytogenes w partii produktu Filet śledziowy a'la matias firmy Panix
Listeria monocytogenes w partii produktu Filet śledziowy a'la matias firmy Panix; fot. shutterstock.com

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

GIS poinformował, że bakterie wykryto w dwóch z pięciu próbek fileta śledziowego a'la matias z partii poddanej urzędowej kontroli żywności.

W partii 012320/165 o terminach przydatności do spożycia: 27.09.2020(wielkość opakowania: 1 kg i 0,4 kg), 28.09.2020 (wielkość opakowania: 0,5 kg, 2,5 kg, 4 kg) oraz 01.10.2020 (wielkość opakowania: 0,4 kg, 0,5 kg).

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (1)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum
  • Dla redakcji podpowiedż na artykuł 2020-10-08 12:29:27

    A jak wyglada sprawa chorych na COVID w Mowi i teraz w Espersenie - 73 aktywne przypadki? szczecin.wyborcza.pl/szczecin/7,34939,26376261,duzo-przypadkow-koronawirusa-w-koszalinie-ognisko-w-zakladzie.html?disableRedirects=true

    Odpowiedz

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!