Limeko: Rynek drobiu ekologicznego w Polsce rozwija się stabilnie
- Autor: Adam Tubilewicz, Portalspozywczy.pl
- Data: 21-01-2021, 09:48
- Rynek drobiu ekologicznego w Polsce cechuje wciąż spokojny ale stabilny wzrost. Pozwala nam to rozwijać się w sposób zrównoważony i stabilny - mówi w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl Tomasz Rzemiński, właściciel Limeko, producenta drobiu ekologicznego.
Limeko: Rynek drobiu ekologicznego w Polsce cechuje wciąż spokojny ale stabilny wzrost. fot. limeko.pl
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Tomasz Rzemiński przyznaje, że rok 2020 był dla firmy bardzo dobry.
- Patrzymy z nadzieją w przyszłość. Mięso ekologiczne w chwili obecnej trafia w większości do sprzedaży bezpośredniej i zakładów przetwórczych. W związku z tym kryzys najbardziej dotkniętych branż jak np. HoReCa nas nie dopadł - dodał.
Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl
lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie
komentarze (0)