Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
Mięso

Limeko: Rynek drobiu ekologicznego w Polsce rozwija się stabilnie

  • Autor: Adam Tubilewicz, Portalspozywczy.pl
  • Data: 21-01-2021, 09:48
- Rynek drobiu ekologicznego w Polsce cechuje wciąż spokojny ale stabilny wzrost. Pozwala nam to rozwijać się w sposób zrównoważony i stabilny - mówi w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl Tomasz Rzemiński, właściciel Limeko, producenta drobiu ekologicznego.
Limeko: Rynek drobiu ekologicznego w Polsce rozwija się stabilnie
Limeko: Rynek drobiu ekologicznego w Polsce cechuje wciąż spokojny ale stabilny wzrost. fot. limeko.pl

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Tomasz Rzemiński przyznaje, że rok 2020 był dla firmy bardzo dobry.

- Patrzymy z nadzieją w przyszłość. Mięso ekologiczne w chwili obecnej trafia w większości do sprzedaży bezpośredniej i zakładów przetwórczych. W związku z tym kryzys najbardziej dotkniętych branż jak np. HoReCa nas nie dopadł - dodał.

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!