Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Mięso

Mięso na wtorek: O kucharzach, co mięsa się nie boją

  • Autor: Adam Tubilewicz/Portalspozywczy.pl
  • Data: 25-11-2019, 10:54
  • Aktualizacja: 26-11-2019, 06:26
W dobie mody na dietę roślinną mięsożercom coraz trudniej znaleźć ciekawe przepisy kulinarne. Zapraszamy na krótki, subiektywny przegląd najciekawszych kucharzy i blogerów, którzy z mięsa potrafią uczynić prawdziwe cuda.
Mięso na wtorek: O kucharzach, co mięsa się nie boją
mięso na wtorek
fot. Instagram/mat. pras.

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Zestawienia kucharzy, dla których mięso w kuchni to coś więcej niż półprodukt nie wypada zacząć od innego nazwiska niż Tomasz Jakubiak. Olimpijczyk, restaurator i gospodarz programu telewizyjnego "Sztuka Mięsa" został ostatnio twarzą...polskiego mięsa jako ambasador kampanii informacyjnej na temat drobiu i wieprzowiny„Marka Polskie Mięso. Polska Smakuje.”

Podczas spotkania z dziennikarzami Jakubiak przyznał, że stara się zarażać innych miłością do mięsa.

Dalsza część artykułu (85%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!