Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
Mięso

Mięso na wtorek: Strusina i mięso z zebry alternatywą dla wołowego burgera? (wideo)

  • Autor: Adam Tubilewicz, Portalspozywczy.pl
  • Data: 15-07-2019, 13:58
Mówisz streefood, myślisz burger. Chrupiąca bułka z wołowym kotletem w środku przeżywa w Polsce szczyt popularności dzięki modzie na food trucki i "uliczne jedzenie". I jak każda moda, nie znosi próżni. Dlatego coraz częściej, oprócz masy najrozmaitszych dodatków, pomiędzy dwoma kawałkami bułki spotykamy niecodzienne rodzaje mięsa, na przykład...strusinę.
Mięso na wtorek: Strusina i mięso z zebry alternatywą dla wołowego burgera? (wideo)
mięso na wtorek
fot. shutterstock

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Burgera z mięsem ze strusia można było spróbować w Katowicach podczas czerwcowego Gastro Fajer 2019. 

Jak mówi Wojtek Urban z konceptu Struś Burger, obecnie klienci reagują już na strusinę bardzo dobrze. Początki nie były jednak łatwe, a nawet wiązały się z kilkoma przykrymi sytuacjami.

Dalsza część artykułu (93%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!