Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Pamapol: mięso drobiowe przyszłością konserw i pasztetów

  • Autor: RW, portalspozywczy.pl
  • Data: 13-10-2016, 15:25
Pamapol zamierza dalej inwestować w rozwój kategorii konserw i pasztetów. Robert Jankowski, prezes firmy, ocenia, że perspektywy rynkowe są dobre, a przyszłość wiąże się przede wszystkim z produktami opartymi na mięsie drobiowym.
Pamapol: mięso drobiowe przyszłością konserw i pasztetów
Robert Jankowski, prezes zarządu Pamapol S.A. Fot. Piotr Waniorek

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

ROBERT JANKOWSKI, PREZES PAMAPOLU BĘDZIE PRELEGENTEM IX FORUM RYNKU SPOŻYWCZEGO I HANDLU! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Prezes Pamapolu w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl przyznaje, że firma ciągle mocno stawia na konserwy i pasztety. Na rynku pojawiają się innowacyjne rozwiązania oferowane przez producenta z siedzibą w Ruścu. 

Dalsza część artykułu (82%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!