Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Pamapol: Rok 2016 pod znakiem innowacji

  • Autor: portalspozywczy.pl
  • Data: 04-10-2016, 15:12
- Pierwsze trzy kwartały 2016 roku były dla naszej spółki bardzo intensywnym czasem. W szczególności skupiliśmy się na innowacjach, które zawsze napędzają kategorię i są dla nas priorytetem - mówi Robert Jankowski, prezes zarządu Pamapol S.A.
Pamapol: Rok 2016 pod znakiem innowacji
Robert Jankowski, prezes Pamapolu. Fot. Piotr Waniorek

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Robert Jankowski przypomina, że w pierwszym kwartale Grupa Pamapol wprowadziła do sprzedaży nowe pierwsze na rynku w 100 proc. drobiowe pasztety z nakładką, dzięki której produkty dłużej zachowują świeżość i nie przechodzą obcymi zapachami.

- Ta nowość bardzo dobrze się przyjęła nie tylko ze względu na praktyczne rozwiązanie i wygodę użytkowania produktu, ale także przede wszystkim ze względu na wyjątkowy skład wolny od e-składników, glutaminianu sodu, konserwantów czy MOM. Na półkach sklepowych konsumenci mogą znaleźć tradycyjny pasztet drobiowy kremowy oraz dwa warianty smakowe: pasztet drobiowy belgijski oraz pasztet drobiowo-pomidorowy. Póki co nowe pasztety są dostępne w gramaturze 90g, jednak zastanawiamy się nad rozszerzeniem oferty - zauważa prezes Pamapolu.

Dalsza część artykułu (87%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!