Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
Mięso

Pamso: Uczciwe rzemiosło to jedyny kierunek rozwoju dla producentów mięsa

  • Autor: Adam Tubilewicz, Portalspozywczy.pl
  • Data: 08-05-2019, 10:11
- Nigdy nie wprowadziliśmy wysokowydajnych technologii i zawsze opieraliśmy się na rzetelnym rzemiośle masarskim przy wysokim udziale mięsa w produktach. I to jest naszym zdaniem jedyny poprawny kierunek rozwoju – uczciwe rzemiosło, dobra i powtarzalna jakość oraz bezpieczeństwo produktu - mówi w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl Bartłomiej Apanowicz, dyrektor zarządzający i członek zarządu Pamso S.A.
Pamso: Uczciwe rzemiosło to jedyny kierunek rozwoju dla producentów mięsa
Bartłomiej Apanowicz, dyrektor zarządzający i członek zarządu Pamso S.A., fot. mat. pras.

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Bartłomiej Apanowicz wskazuje, że w wyborach produktów przez klientów Pamso najbardziej widać zmiany pokoleniowe.

- Dojrzały smakosz docenia na równi wyjątkowy salceson, kaszankę i krwiste z dobrej jakości wędzonkami. Młodsze pokolenia kierują swa uwagę głównie na szynki i inne „chudo” wyglądające wyroby. Wszystkich jednak łączy trend do zdrowszej żywności o prostym składzie nie zawierającym zbędnych ulepszaczy i konserwantów - mówi.

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!