Polacy nie są nauczeni konsumpcji ryb świeżych
- Autor: Adam Tubilewicz
- Data: 25-05-2021, 14:27
- Polacy nie są nauczeni konsumpcji ryb świeżych. Zmienia się to jednak dzięki sieciom handlowym, rozwojowi restauracji i kultury jedzenia - mówi nam Anna Skowrońska, właścicielka Gospodarstwa Rybackiego Zielenica.

Anna Skowrońska wierzy, że zainteresowanie Polaków rybami wzrośnie. fot. PTWP
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
- Polacy nie są nauczeni konsumpcji ryb świeżych, ale to się zmienia.
- Większa dostępność lepszej jakościowo ryb i moda na zdrowe odżywianie sprzyjają hodowcom pstrąga.
- Gospodarstwo Rybackie Zielenica uruchomiło sklep internetowy.
komentarze (1)
bo poza pstrągiem, łososiem i może czasami jakąś doradą to większość "świeżych" ryb w dyskontach to rozmrażane dorsze czy tuńczyki
Odpowiedz