Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
Mięso

Polacy nie są nauczeni konsumpcji ryb świeżych

  • Autor: Adam Tubilewicz
  • Data: 25-05-2021, 14:27
- Polacy nie są nauczeni konsumpcji ryb świeżych. Zmienia się to jednak dzięki sieciom handlowym, rozwojowi restauracji i kultury jedzenia - mówi nam Anna Skowrońska, właścicielka Gospodarstwa Rybackiego Zielenica.
Polacy nie są nauczeni konsumpcji ryb świeżych
Anna Skowrońska wierzy, że zainteresowanie Polaków rybami wzrośnie. fot. PTWP

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

  • Polacy nie są nauczeni konsumpcji ryb świeżych, ale to się zmienia.
  • Większa dostępność lepszej jakościowo ryb i moda na zdrowe odżywianie sprzyjają hodowcom pstrąga.
  • Gospodarstwo Rybackie Zielenica uruchomiło sklep internetowy.
Dalsza część artykułu (89%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (1)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum
  • piwosz_adolf 2021-05-26 10:08:22

    bo poza pstrągiem, łososiem i może czasami jakąś doradą to większość "świeżych" ryb w dyskontach to rozmrażane dorsze czy tuńczyki

    Odpowiedz

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!