Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Mięso

Polska firma opracowała innowacyjną technologię hodowli owadów. "Nie chcieliśmy nic przyspieszać"

  • Autor: op. AT
  • Data: 05-06-2023, 13:42
Ovad jest pierwszą polską firmą, która opracowała proces uzyskiwania stabilnej masy z larw mącznika młynarka, będącej dodatkiem do karm dla zwierząt towarzyszących.
Polska firma opracowała innowacyjną technologię hodowli owadów.
Ovad jest pierwszą polską firmą, która opracowała proces uzyskiwania stabilnej masy z larw mącznika młynarka. fot. shutterstock

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Polska firma opracowała innowacyjną technologię hodowli owadów


“Przez dwa lata od założenia firmy doskonaliliśmy hodowlę mącznika młynarka oraz procesy jego przetwarzania. To nowy rynek i nowy surowiec, więc podążaliśmy ścieżkami, które sami sobie wytyczaliśmy. Nie chcieliśmy nic przyspieszać - naszym celem był doskonały produkt. I właśnie nadszedł czas, żeby się nim pochwalić.” mówi CEO firmy Joanna Skrzypkowska-Manicka.

Dalsza część artykułu (83%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!