Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Mięso

Prezes Drosedu: Innowacyjność pozwala przetrwać na rynku

  • Autor: BW, portalspozywczy.pl
  • Data: 19-11-2015, 10:29
Innowacyjność jest elementem niezbędnym w firmach spożywczych i pozwala przetrwać firmom na rynku, zaś technologia oraz narzędzia wspierające systemy informatyczne to kluczowe elementy, które pozwalają firmom na rozwój i zarządzanie biznesem – mówi Jacek Lewicki, prezes Drosed.
Prezes Drosedu: Innowacyjność pozwala przetrwać na rynku
Jacek Lewicki, prezes Drosed fot. PTWP

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

- Branża drobiarska od 10 lat wzrosła ponad dwukrotnie od wejścia do UE, a to jest kosmiczny postęp. To oznacza, że innowacje chcąc nie chcąc nas dogoniły, ponieważ musieliśmy nadążać za tym, co jest najnowocześniejsze na rynku, żeby być konkurencyjni cenowo – mówi Jacek Lewicki.

- Tę konkurencyjność budujemy poprzez innowacje - dodaje.

Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (1)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum
  • chicken 2015-11-20 12:31:57

    Szczególnie ich flagowy produkt: Pasztet mazowiecki wg starej polskiej receptury jest bardzo innowacyjny :))

    Odpowiedz

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!