Prezes Łmeat Łuków: Zwiększamy produkcję wołowiny
- Autor: ŁR, portalspozywczy.pl
- Data: 08-10-2014, 12:19

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Choć obecna sytuacja rynkowa mogłaby do tego skłaniać, Zakłady Mięsne Łmeat-Łuków nie prowadzą importu bydła z zagranicy. - Od lat współpracujemy z polskimi dostawcami. Z roku na rok ciągle zwiększamy produkcję wołowiny. Co więcej, planujemy dalszy intensywny rozwój produkcji wysokogatunkowych mięs wołowych oraz wysokobudżetowe inwestycje w tym zakresie - mówi Grażyna Prokopiuk.
Strategia zakładów z Łukowa zakłada obecność jej produktów wołowych we wszystkich kanałach dystrybucji. - Na szczególnie podkreślenie zasługuje fakt, iż oferta kulinarnych mięs wołowych zyskała duże uznanie w kanale HoReCa. Klienci podkreślają jakość, ale doceniają też dostępność zamawianego mięsa oraz poziom świadczonego przez naszą firmę serwisu - podkreśla prezes ZM Łmeat. - Wsłuchujemy się w potrzeby tej branży i dokładamy wszelkich starań, aby zaoferować profesjonalne produkty zaprojektowane na miarę oczekiwań restauracji, hoteli i cateringu - akcentuje.
komentarze (1)
Ale się uśmiałam. I kto w to uwierzy.
Odpowiedz