Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Prezes "Polskiej Ekologii": Rolnictwo ekologiczne to nie huśtawka (wywiad)

  • Autor: AT/portalspozywczy.pl
  • Data: 02-03-2018, 15:27
Z Pawem Krajmasem, prezesem Stowarzyszenia „Polska Ekologia” oraz dyrektorem Zakładu Mięsnego „Jasiołka” w Dukli rozmawiamy o perspektywach dla rolnictwa ekologicznego w Polsce, niełatwych często relacji z sieciami handlowymi oraz możliwościach eksportu polskiej ekożywności do Chin.
Prezes
Paweł Krajmas, prezes Stowarzyszenia „Polska Ekologia”, dyrektor Zakładu Mięsnego „Jasiołka” w Dukli, fot. "Polska Ekologia"

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Paweł Krajmas będzie gościem debaty "Przyszłość leży w tradycji – naturalność, lokalność i prostota budują zaufanie konsumentów" podczas Food Show 2018 w Katowicach. WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PL, NA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Adam Tubilewicz: Jak wygląda obecna sytuacja jeśli chodzi o produkcję ekologicznego mięsa w Polsce?

Dalsza część artykułu (96%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!