Prezes Sushi Factory: Mamy wspólne mianowniki z sushi barami
- Autor: AT/portalspozywczy.pl
- Data: 03-12-2018, 14:54

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Anna Tubacka uważa, że pojawienie się sushi w marketach czy mniejszych sklepach jest wynikiem rosnącej popularności tego specjału w Polsce.
- Przybywa koneserów kuchni japońskiej – to nie ulega wątpliwości, niemniej nadal to dania, za które w restauracjach zapłaci się zdecydowanie więcej niż za uniwersalną pizzę czy swojskiego schabowego. Sushi dostępne w marketach rozwiązuje ten problem. Za kilkanaście złotych można nabyć zestaw składający się z kilkunastu rolek oraz niezbędnych dodatków. Można je zjeść na szybko prosto z tacki, zaspokajając swój apetyt, lub wyłożyć rolki na talerze i stworzyć klimat jak w prawdziwym sushi barze - dodaje.
komentarze (0)