Suche wędliny idealnie sprawdzą się w podróży, ponieważ mogą być przechowywane poza lodówką, bez obaw o utratę jakości i świeżości. - Ponadto będą dla zmęczonego organizmu swoistym "zastrzykiem energii". Zamknęliśmy je w niewielkich, praktycznych 110 i 150 - gramowych opakowaniach, dzięki czemu są wyjątkowo poręczne - podkreśla Wódkiewicz.
- Odpowiednimi wędlinami na czas podróży są wyroby mięsne suche i chude, bez zbyt dużej ilości tłuszczu. Klienci najczęściej wybierają kanapkowe wędliny, jak kiełbasę Krakowską Suchą czy Żywiecką - dodaje przedstawicielka Pekpolu.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

komentarze (2)
Wnioskuję o szkolenie z kreatywności i marketingu dla Pani Wódkiewicz - uważam, że jest wielkim laikiem jeśli chodzi o branżę mięsną- wszystko odgapia!!! Trzymam jednak kciuki za jej rozwój!
OdpowiedzNawet Indianie wiedzieli że suszone mięso jest trwałe i można je bezpiecznie przewozić. A Poeta woli latem metkę i mortadelę chyba.
Odpowiedz