- Radzę kupować marki zaufanych producentów, w sprawdzonych sklepach. Jeśli decydujemy się na mięso na wagę, spytajmy sprzedawcę o datę przydatności do spożycia, a także źródło jego pochodzenia. Dzięki temu będziemy mieć większą pewność, że podaliśmy najbliższym świeże, badane przez lekarza weterynarii mięso - podkreśla Wódkiewicz.
Specjaliści podkreślają, że alternatywą dla mięs na wagę, są mięsa pakowane, gotowe do smażenia, przyprawione i zamarynowane. Posiadają one wiele zalet: widniejąca nazwa producenta i data określająca optymalny termin do spożycia są gwarancją jakości i bezpieczeństwa. Mięsa znanych producentów gotowych specjałów są wybierane z najlepszych części półtusz, dzięki czemu dostarczają wybitnych doznań smakowych wszystkim wielbicielom mięsa.
Najpopularniejszym daniem z grilla są kiełbaski. Łatwo się je przyrządza, gdyż nie wymagają wiele uwagi, należy tylko od czasu do czasu je przewracać. - Dobra kiełbasa powinna być już tak doprawiona, żeby nie wymagała stosowania dodatkowych przypraw. W ofercie firmy Pekpol jest jeszcze lubiana przez konsumentów kiszka ziemniaczana - produkt ziemniaczany z dodatkiem wędzonego boczku. W tym roku wyszliśmy naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów i rozszerzyliśmy ofertę produktów na grilla. Wzbogaciliśmy ją o grillery, grillburgery oraz grillaski, w trzech wariantach smakowych, a także o dwa rodzaje kiełbasy: wiejską i dworską - wylicza Wódkiewicz.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

komentarze (7)
\"Najpopularniejszym daniem z grilla są kiełbaski\" - z dodatkiem peklosoli? - bezpośredni kontakt z ogniem? nie mówi Wam nic taka kombinacja?
OdpowiedzRozumiem ten tekst jako reklama Państwa produktów. Natomiast chciałbym odnieść się do wpisu w tytule - Niska cena mięsa zwykle oznacza niższą jakość. Mam pytanie a czym wyróżnia się u Państwa wysoka jakość. W wypadku zakupu produktów na gryla dlaczego powinienem kupić wasz produkt. Przepraszam bardzo ale wierzyć to znaczy sprawdzać. Po tych licznych zawirowaniach jakościowych zbudowanie wiarygodnej marki nie będzie takie proste. Mimo to życzę powodzenia.
OdpowiedzProszę Panią ale Pani odkryła - fenomen!!! Gratulacje!!! Może przyglądniemy się etykietą Państwa produktów z czego i z czym produkujecie pasztety, parówki, kiełbasy??? - szanowna Pani ekspert od marketingu?
OdpowiedzPamapol-Produkcja do ARR wyłoniona w drodze przetargu Cena na klopsiki w puszkach za 1 szt 2,45 Prawdziwy koszt wyprodukowania to ok. 4,00 zł przy zerowym koszcie zakładowym. ARR doskonale zdaje sobie sprawę z takich kosztów ZERO reakcji Użyte mięso których zawartość musi być 55% w puszce zgodnie z specyfikacją II kl wieprzowe musi w Pamapolu kosztować 1-1,5 zł za 1 kg..Program TVN odkryje prawdę ..oglądajcie
OdpowiedzKarol kiedy TVN?
Odpowiedz