RobRut: Serwowanie naszych wędlin podnosi prestiż restauracji i hotelu
- Autor: AT/portalspozywczy.pl
- Data: 20-11-2017, 15:25

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Robert Rutkowski zapewnia, że choć największą energię i wysiłek wkłada w rozwijanie obecności firmy w kanale tradycyjnym, ważnym odbiorcą produktów RobRut jest także branża HoReCa.
- Obecnie rozmawiamy z kilkoma większymi podmiotami z rynku HoReCa. Nasz produkt nie jest przeznaczony do każdej restauracji czy każdego klienta. Stawiamy na wysoką jakość, co dyskwalifikuje część restauracji pod względem cenowym. Oczekują one najczęściej tańszego produktu o krótszym okresie dojrzewania. Jest on podobny do Prosciutto di Parma i często w kartach menu bywa nazywany szynką parmeńską, ale tą szynką de facto nie jest - dodaje.
komentarze (0)