RobRut: W przypadku szynki dojrzewającej wszystko trwa dłużej
- Autor: portalspozywczy.pl
- Data: 13-10-2017, 16:59

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Robert Rutkowski przekonuje, że bez wiedzy na temat ułożenia i serwowania, produkt taki, jak szynki dojrzewające nigdy nie będzie miał racji bytu.
- Gdy zaczynaliśmy, klienci często denerwowali się, że proces przygotowania szynki trwa długo. Rzeczywiście, ułożenie jednego produktu na maszynie, krojenie oraz zapakowanie trwa kilka minut. Można powiedzieć, że w przypadku szynki dojrzewającej wszystko trwa dłużej, począwszy od hodowli, poprzez dojrzewanie, aż do czasu podania, który też nie będzie ekspresowy. Konsumując wędliny dojrzewające, możemy zaobserwować pewien sposób celebrowania posiłku. Staramy się ułożyć każdy plasterek z gracją, aby zachwycić osoby, dla których to robimy. Tu też pojawia się dłuższy czas przygotowania - dodaje.
komentarze (2)
czy Firma RobRut sprzedaje swoje wyroby? gdzie mozna kupić np w Poznaniu?
Odpowiedz@takieTam Produkty RobRut można znaleźć w 80 z ponad 140 sklepów sieci Piotr i Paweł. Czy we wszystkich w Poznaniu? Nie wiemy - musi się Pan zorientować osobiście.
Odpowiedz