Rynek wymusza automatyzację firm mięsnych
- Autor: Roman Wieczorkiewicz, portalspożywczy.pl
- Data: 14-04-2016, 14:24

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
- Jest to ciąg urządzeń połączonych w linie technologiczną, której zadaniem jest wyprodukowanie w krótkim czasie produktu o określonej wadze, wyglądzie, smaku i konsystencji w odpowiednim opakowaniu. Zaprojektowana (przez nas linia) zapewnia redukcje kosztów pracy, ogranicza przestoje, usprawnia oraz ułatwia poziomowanie produkcji – mówi dyrektor handlowy firmy Weindich.
Drugim przykładem linii wdrażanych przez firmę Weindich jest linia typu convenience food do wyrobów panierowanych. Składa się ona z formierki, obmączarki, panierownicy mokrej, panierownicy suchej, smażalnika, urządzenia do obróbki gorącym powietrzem z dodatkiem pary oraz spiralnego tunelu do chłodzenia lub zamrażania.
komentarze (0)