Siekierski: Przewagą polskiej żywności jest jakość i cena
- Autor: RW,portalspozywczy.pl
- Data: 13-05-2016, 10:39

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Czesław Siekierski podkreśla, że przewagę konkurencyjną polskiej żywności na rynkach zagranicznych stanowi z pewnością wysoka jakość, dobra promocja oraz dobra forma całej obudowy związanej ze sprzedażą. To jednak nie wszystkie elementy, które mają wpływ na sukces na rynkach zagranicznych.
- Zawsze na pierwszym miejscu jest jednak cena. Wiele zależy od tego, do kogo kierujemy towary. Chodzi o to, aby z daną grupą towarów trafić do odpowiednich odbiorców - zauważa przewodniczący Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi w Parlamencie Europejskim.
komentarze (1)
To żadne odkrycie marketingowe, że z odpowiednim towarem trzeba trafić do odpowiedniego odbiorcy - tylko jak to zrobić p. Siekierski?
Odpowiedz