Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Sokołów wprowadza wędzonki do ugotowania w domu

  • Autor: portalspozywczy.pl
  • Data: 29-11-2018, 10:45
Tradycyjnie wędzona Szynka, Schab, Boczek oraz Kiełbasa do gotowania to najnowsze propozycje produktowe Grupy Sokołów.
Sokołów wprowadza wędzonki do ugotowania w domu
Fot. mat. pras.

Tradycyjnie wędzona Szynka, Schab, Boczek oraz Kiełbasa do gotowania zostały uprzednio uwędzone tradycyjną metodą w dymie bukowo-olchowym. Nowe propozycje Sokołowa charakteryzują się mięsnością powyżej 95% oraz brakiem glutaminianu sodu i fosforanów.

- To, co wyróżnia nasze nowości to tradycyjny sposób wędzenia, prosty skład oraz łatwość ich przygotowania. Warto zaznaczyć, że Sokołów jako jeden z nielicznych producentów posiada tradycyjną komorę wędzarniczą, dzięki której produkty mają niepowtarzalny smak i aromat. Daje to nam szerokie możliwości w zakresie dostarczania wysokiej jakości wyrobów o szlachetnym smaku – mówi Marcin Bałanda, Dyrektor Spółki ds. PR i Komunikacji

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Sposób przygotowania jest bardzo prosty. Wystarczy włożyć produkt do wrzącej wody i gotować przez 1,5 godz. W tym czasie można przygotować swoje ulubione dodatki. Nowe wyroby cechuje wszechstronność zastosowań. 

Jak zapewnia producent, tradycyjnie wędzona Szynka, Schab, Boczek oraz Kiełbasa sprawdzą się doskonale jako świąteczne danie podane z sosem żurawinowym i puree ziemniaczanym. Świetnie prezentować się będą na stole podczas rodzinnego obiadu lub na zimno, jako wędlina do kanapek.

Wybrane produkty są już dostępne w sieci sklepów Delikatesy Sokołów oraz Lidl.

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!