Sokołów wprowadza wędzonki do ugotowania w domu
- Autor: portalspozywczy.pl
- Data: 29-11-2018, 10:45

Tradycyjnie wędzona Szynka, Schab, Boczek oraz Kiełbasa do gotowania zostały uprzednio uwędzone tradycyjną metodą w dymie bukowo-olchowym. Nowe propozycje Sokołowa charakteryzują się mięsnością powyżej 95% oraz brakiem glutaminianu sodu i fosforanów.
- To, co wyróżnia nasze nowości to tradycyjny sposób wędzenia, prosty skład oraz łatwość ich przygotowania. Warto zaznaczyć, że Sokołów jako jeden z nielicznych producentów posiada tradycyjną komorę wędzarniczą, dzięki której produkty mają niepowtarzalny smak i aromat. Daje to nam szerokie możliwości w zakresie dostarczania wysokiej jakości wyrobów o szlachetnym smaku – mówi Marcin Bałanda, Dyrektor Spółki ds. PR i Komunikacji
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Sposób przygotowania jest bardzo prosty. Wystarczy włożyć produkt do wrzącej wody i gotować przez 1,5 godz. W tym czasie można przygotować swoje ulubione dodatki. Nowe wyroby cechuje wszechstronność zastosowań.
Jak zapewnia producent, tradycyjnie wędzona Szynka, Schab, Boczek oraz Kiełbasa sprawdzą się doskonale jako świąteczne danie podane z sosem żurawinowym i puree ziemniaczanym. Świetnie prezentować się będą na stole podczas rodzinnego obiadu lub na zimno, jako wędlina do kanapek.
Wybrane produkty są już dostępne w sieci sklepów Delikatesy Sokołów oraz Lidl.
więcej informacji:
Powiązane tematy:
-
JBB z nowościami na grilla
-
JBB odświeża opakowania Polanek
-
Mięsny potentat inwestuje. Rozbudował największy zakład w Polsce
-
Szymon Czerwiński inwestuje w Sopocie. Stawia na polską kiełbasę
-
Hummus z indyka. Indykpol poszerza ofertę!
-
Kabanosy Sanah. Wokalistka nawiązała współpracę z Sokołowem
-
North Coast wprowadza nowość. To Owocowa Rapsodia Winogrono
-
GIS wycofuje partię pieczonej kiełbasy. Z jakiego powodu?
-
JBB wprowadza nowość: Hot Dog francuski z Polanką
-
RAPORT. Zielona transformacja w branży spożywczej
komentarze (0)