Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole

strefa premium

Tomasz Brus, dyrektor ds. handlu SuperDrob (wywiad)

  • Autor: Adam Tubilewicz, Portalspozywczy.pl
  • Data: 15-02-2021, 15:09
Z Tomaszem Brusem, dyrektorem ds. handlu w firmie SuperDrob rozmawiamy o aktualnej wyzwaniach w eksporcie mięsa drobiowego na rynki Europy i Azji, a także o planach rozwoju kategoriach premium i convenience.
Tomasz Brus, dyrektor ds. handlu SuperDrob (wywiad)
Tomasz Brus, dyrektor ds. handlu w firmie SuperDrob. fot. mat. pras.

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Adam Tubilewicz, Portalspozywczy.pl: Jesienią 2020 r. mówił pan o wzroście wartości eksportu SuperDrobu w stosunku do roku 2019. Jak wyglądają statystyki eksportowe SuperDrobu za cały 2020 rok?

Tomasz Brus, dyrektor ds. handlu w firmie SuperDrob: Mimo dużych utrudnień związanych z COVID-19 oraz zamieszania związanego z brexitem, zdołaliśmy zwiększyć eksport o ponad 6 proc. w ujęciu rocznym, odnosząc się do 2019. Z naszego punktu widzenia jest to duży sukces.

Dalsza część artykułu (89%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!