Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Mięso

Zakład Mięsny Mościbrody chce rozwijać przetwórstwo drobiu

  • Autor: Barbara Woźniak, Łukasz Stępniak, portalspozywczy.pl
  • Data: 28-11-2013, 11:23
Zakład Mięsny Mościbrody planuje rozwijać przetwórstwo drobiu - kurczaka i indyka - mówi w wywiadzie dla serwisu portalspozywczy.pl prezes ZM Mościbrody Krzysztof Borkowski.
Zakład Mięsny Mościbrody chce rozwijać przetwórstwo drobiu
Krzysztof Borkowski, prezes ZM Mościbrody (fot. PTWP)

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Po tym jak w ciągu ostatniego roku spółka zainwestowała ok. 7 mln zł, w przyszłym roku wyda na inwestycje również kilka milionów złotych.

Najważniejszą inwestycją jest budowa zamrażalni odpowiadającej standardom nie tylko unijnym, ale i światowym.

Dalsza część artykułu (84%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!