Portal Spożywczy - FMCG, handel, rynek spożywczy

×

Subskrybuj newsletter
portalspożywczy.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Mięso

Zielenica: Nie podążamy utartą ścieżką stawiania na ilość

  • Autor: Adam Tubilewicz
  • Data: 09-07-2021, 14:12
- Jesteśmy liderem w Polsce, hodowlą, która nie podąża utratą ścieżką stawiania na ilość, lecz na jakość - mówi nam Anna Skowrońska, właścicielka Gospodarstwa Rybackiego Zielenica.
Zielenica: Nie podążamy utartą ścieżką stawiania na ilość
Anna Skowrońska, właścicielka Gospodarstwa Rybackiego Zielenica. fot. PTWP

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

  • Dla Zielenicy uruchomienie hodowli ekologicznej było podyktowane obserwacją zmian na rynku żywności.
  • Perspektywy dla gospodarstw rybackich średniej wielkości są trudne do przewidzenia.
  • Zielenica chce wprowadzać na rynek kolejne produktu w duchu 'zero waste'.
Dalsza część artykułu (89%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

komentarze (0)

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!