ZPM-W Jacek Podgórniak w SRW RP
- Autor: portalspozywczy.pl
- Data: 21-01-2013, 14:51
Do Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP przystąpił Zakład Przetwórstwo Mięsno-Wędliniarskie Jacek Podgórniak.
Zakład rozpoczął działalność gospodarczą w 1999 roku. Zajmuje się produkcją wyrobów mięsnych i podrobowych z mięsa wieprzowego oraz wołowego. Ich produkty nie zawierają sztucznych konserwantów.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
więcej informacji:
Powiązane tematy:
-
mięso na wtorek
Małym i średnim zakładom mięsnym grozi fala upadłości
-
Branża wieprzowa pod presją ASF i Chin (analiza)
-
Prezes SRW RP: Minister Ardanowski załatwił wiele spraw, zwłaszcza rolnikom
-
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy: Czekamy na tarczę antykryzysową 2.0
-
Branża mięsna we wspólnym apelu w sprawie negatywnych skutków gospodarczych koronawirusa
-
Rodziewicz, SRW RP: Rzeźnie rolnicze mogą doprowadzić do rozwoju szarej strefy
-
Ziemann, SRW RP: Potrzebne porozumienie branży mięsnej z handlem
-
Rodziewicz, SRW RP: Sieci handlowe sprzedają mięso poniżej kosztów produkcji
-
Małe i średnie zakłady mięsne protestują przeciwko "szkalowaniu polskiej żywności"
-
Ruszył przetarg na trzyletnią kampanię promującą polskie mięso, wędliny i owoce
komentarze (1)
\"Ich produkty nie zawierają sztucznych konserwantów\" czy azotyn sodu nie jest \"sztucznym konserwantem\"?
Odpowiedz