Hochland Cheddar jest serem bardzo wygodnym w użyciu - plastry łatwo się rozdzielają - układane są w paczkach naprzemiennie, co ułatwia pracę Szefa Kuchni.

Dwa warianty smakowe pozwalają na stworzenie ciekawej oferty. Hochland Cheddar klasyczny ma pomarańczowy kolor, oryginalny wyrazisty aromat i ostrą nutę smakową. Z kolei Hochland Cheddar biały charakteryzuje kremowa barwa, delikatny śmietankowy zapach i łagodny smak.

Firma Hochland istnieje na polskim rynku od początku lat 90-tych. W Polsce działają dwa zakłady produkcyjne – w Kaźmierzu i Węgrowie. Hochland, Almette, Valbon to wiodące na rynku marki, pod którymi kryje się cała gama produktów, dostępna także dla rynku HoReCa. Wszystkie produkty z oferty Hochland wyróżnia doskonały smak i najwyższa jakość, dzięki najlepszym surowcom i technologiom. 

Jesteś producentem artykułów mleczarskich (np. sera) lub eksporterem? Chcesz sprzedać lub kupić sery? Dodaj swoje ogłoszenie kupna/sprzedaży w naszym nowym serwisie Giełda Rolna!

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl